BejelentésOromhegyesi Nefelejts lakodalmas zenekar!
Ahol a szavak elhagynak bennünket, ott kezdődik a zene.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:


Photo Flipbook Slideshow Maker
Glitterfy.com - Photo Flipbooks

Névnapi köszöntők


IDŐJÁRÁS:


Az oromhegyesi Zsoldos Rudolf a díjazottak között!

Zsoldos Rudolf (Oromhegyes, Szerbia) vasesztergályos Lovagias tettek: Földművelő és fémesztergályosként a magyar népdal és műdalkincs határon túli éltetője és terjesztője. Szakmája mellett autodidakta módon tanulta meg a zenélést. Saját zenei aláfestéssel látja el mások szövegeit. Szabadidejében a vajdasági magyar közösségek példaértékű szórakoztatója. Húsz éve a település kántora, és harminc éve a Nefelejts Együttes énekese, harmonikása, tamburása és hegedűse. Együttese a vajdasági lakodalmas zenészek versenyének első helyezettje volt. Közel 5000 nótával és dallal számos magyarországi rendezvény sikeres főszereplője. „Határon túli magyar kultúra ápolásáért”

Photo Flipbook Slideshow Maker
Glitterfy.com - Photo Flipbooks

Az oromhegyesi Nefelejts együttes 1981-ben alakult. A vajdasági zenekar 30 éve játszik délvidéki lakodalmakban, bálokban és egyéb rendezvényeken, ahol ezt a zenét igényli a közönség. Eljutottak már több külföldi fellépésre is. Zenéltek Ausztriában, Magyarországon és Romániában is. Több hanganyaguk megjelent már, amit nagyon szeretnek a Vajdaságban. Minden hétvégén játszanak, van amikor több fellépésük is van. A repertoárjukban vannak magyar nóták,baka nóták, népdalok, táncdalok, és mivel Vajdaságban nem ritka a vegyes lakodalom, így szerb dalok is.
Elérhetőségük:+38124 883 132, mobil +381 63 7638 917.

free counters
Free counters

{


Moi dix Mois Guitar

SzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!